Клиенти – Huawei

Клиенти – Huawei Macedonia

Нашиот клиент Huawei за својата најнова кампања, од понудата на Панел Плус,  ја одбра фасадната рекламна површина на ул. Македонија, една од најатрактивните локации во Скопје. Видлива е од најфреквентната улица и за возачи и за пешаци во центарот на градот  ул. Димитрие Чуповски, и од пешачката зона на секогаш актуелната ул. Македонија.

All-focus

Add a Comment

8211-huawei