Клиенти – Везе Шари

Нашиот клиент, Групацијата Vezë Sharri е компанија којашто важи за еден успешен пример во земјоделскиот сектор, и нуди висококвалитетни производи кои го збогатија пазарот со посебените Lecker вкусови.

#lecker #vezesharri #klienti #potezipaneli #outdooradvertising #reklamnipaneli #produkcijaperspektiva 

Add a Comment

8211