Пакет понуда – Megaadvertising

Нудиме 2 фасадни рекламни површини во центарот на Скопје, во пакет понуда, со многу поволни услови и цени.
Рекламите се лоцирани на ул. Македонија и на бул. Партизански одреди.
Повеќе тука
Ѕидното рекламирање е сигурен начин ѕидната површина да ја претворите во приказна која продава!

#Megaadvertising #фасаднорекламирање #outdooradvertising #Skopje #panelplus #bigformatadvertising #fasadnipovrsini #wallscapes #klienti #produkcijaperspektiva

Add a Comment

8211-megaadvertising