Нова понуда

Со ПАНЕЛ ПЛУС добивате реклами:

  • кои се подеднакво ефектни и дење и ноќе, заради нивната вградена светлосна инсталација;
  • кои влегуваат во видното поле на сите учесници во сообраќајот: пешаци, возачи, совозачи, корисници на јавниот превоз, итн.;
  • кои се поставуваат на оние места што сами ги избирате во нашата мрежа од 10.000 локации низ целиот град;
  • кои се осигурани од потенцијални штети кај осигурителна компанија;

Преземете ја најновата понуда со потези панели кои ги одбравме за вас тука

Add a Comment

post-1496