КЛИЕНТИ – Некст Дор Парк Хотел

Следете ги патоказите до Next Door Park хотелот со 4 ѕвездички, новиот член на нашиот клиент Parkland Hospitality Group и воедно новото поглавје од успешната приказна на оваа групација.
#panelplus #klienti #produkcijaperspektiva

Add a Comment

8211