ИЗВЕСТУВАЊЕ

ЦЕНЕТИ КЛИЕНТИ И СОРАБОТНИЦИ!
Сакаме да помогнеме да се намали ризикот од ширење на корона вирусот, а согласно мерките на Владата, почнувајќи од денес воведовме скратено работно време од 09-13 часот, како и работа од дома за дел од нашите колеги. Слободно можете да нѐ контактирате преку е-меил info@perspektiva.com.mk, телефон или преку социјалните медиуми!
#staysafe #заедничкотодобропредсе

Add a Comment

post-1306